Home » Bruidskapsel en visagie

Bruidskapsel en visagie


 

Bruidsarrangement

Op je huwelijksdag wil je dat alles echt tot in de puntjes verzorgd is. Je hebt al een prachtige jurk maar een mooie make-up en feestelijk kapsel maken het natuurlijk helemaal af. Voor een bruidsarrangement kun je bij ons terecht!

Op je trouwdag komen we bij je thuis, zodat je op de huwelijksdag niet eerst nog de deur uit hoeft, maar lekker rustig in je eigen omgeving gestyled kunt worden voor je in je jurk stapt.

Van tevoren maken wij een afspraak in de salon voor een proefsesssie. Hierin nemen we uitgebreid te tijd om te kijken wat je wensen zijn. We kijken naar de stijl van je jurk, bloemen etc. Daarna zullen we een proefmake-up en kapsel maken en deze aanpassen tot je helemaal tevreden bent.

Mocht je meer volume, lengte en houdbaarheid nodig hebben, geen probleem!
Wij verhuren extensions van Zascha hair. Wij hebben verschillende bruidsarrangementen waar je uit kan kiezen.

Ben je geïntresseerd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We willen je graag van een mooie look voorzien op jouw grote dag!

Mooi kapsel en make-up voor een feestje

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een mooi feestkapsel voor een gala of een andere gelegenheid. Wij stemmen dit helemaal af naar jouw wensen en mogelijkheden. Om de look compleet te maken kunnen wij je voorzien van een mooie dag of avond make-up.

Los voor een daggast extra met haar en make-up in een arrangement is € 90,-
Los voor een daggast extra met haar in een arrangement is € 58,-

* Deze prijzen zijn exclusief huren van extensions. Heb je vragen over het huren van extensions? Neem gerust contact met ons op.
** Deze prijzen zijn gebaseerd op kapsels van half lang tot lang haar en de tijd die we er mee bezig zijn. Het kan zijn dat de prijs wat veranderd doordat we minder lang bezig zijn of doordat je kort haar hebt wat niet opgestoken hoeft te worden

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken