Natural haircompany

Home » Hair Extensions

Heb je altijd al voller of langer haar gewild?! Dan zijn de hairweaves daar geschikt voor.
Ze zijn gemaakt van 100% echt haar dat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Het haar is 100% natuurlijk. Natural Hair kan geleverd worden in maar liefst 27 verschillende kleuren! Ook zijn er Hairweaves verkrijgbaar met verschillende effecten zoals balayage, rootshadow en gemixte tinten. We hebben verschillende technieken waarmee we de hairweave kunnen bevestigen.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

Het kan ingezet worden door middel van de vlecht- /microringenmethode. Bij deze technieken wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor is het absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar. Het begint wel met een goede verzorging voor haar, zo blijven de extensions in goede staat. Bij een juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van je haar.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u geknipt worden door een goede heren kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Maak dan een afspraak. Dat kan online of door te bellen naar 0180 514 589. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze kapsalon in de buurt van Krimpen aan den IJssel!

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion