Krulkniptechniek / Krullenspecialist

Home » Krullenspecialist

Gelukkig wordt er de laatste jaren steeds meer ontwikkeld op het vlak van de verzorging en kniptechnieken voor de krullen. Zo hebben wij ook twee collega’s die gespecialiseerd zijn in de technieken: CC1 krullenkniptechniek en curlsys techniek. Er is zeker verschil tussen deze twee verschillende technieken.

De CC1 techniek is ontwikkeld om voor de dames die nog wel het haar in de krul als uit geföhnd willen dragen. Door middel van bepaalde afdelingen wordt er met de CC1 techniek op nat haar verticaal, een schitterend volume gecreëerd. Er worden dus geen happen en curven geknipt.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CURLSYS techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen. Bij deze techniek kan dus niet je haar uit geföhnd worden!
Zo bieden wij drie verschillende productlijnen aan die speciaal voor krullend haar zijn. Zo kunnen onze krul specialisten jullie advies geven welk product het beste past bij jou type krul.

Boucleme

Bouclème is een fris en fruitig merk dat lief is voor jouw haren én het milieu. Dit doet het merk door eco-vriendelijke, duurzame en natuurlijke producten te ontwerpen speciaal voor mensen met golvend, krullend of afro haar. Het assortiment van Bouclème bestaat uit hair cleanser, conditioner, stylingsproducten, haarolie, crème, haarmaskers, een massageborstel voor je hoofdhuid en een handdoek speciaal voor krullend haar. De Bouclème curl producten zijn geschikt voor verschillende krul haartypes. Krullend haar is droger en kwetsbaarder dan andere haartypes. Boucleme heeft meer voedende en diep doordringende ingrediënten nodig om het haar van binnenuit te hydrateren en te versterken.

Ecru

Ook ecru is speciaal ontwikkeld voor mensen met golvend, krullend en afro haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, mist en crème-gel. De verschillende verzorgings- en stylingproducten bestaan uit een formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten Avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, Mango boter en Suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij.

Kiki curls

Kiki Curls is speciaal ontwikkeld voor iedereen met krullen. Dit zijn 100% CG (curly girls) friendly producten voor de perfecte krullen. Het bevat drie stappen waarmee je de krullen mooi kan laten vallen. Stap 1 is een Kiki Curls Cleanser is een bijna niet schuimende en mild reinigende ‘cleanditioner’ (cleanser en conditioner) die je dagelijks of een paar keer per week kunt gebruiken. Het product is vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als STAP 1 voor prachtige, niet-pluizende krullen. Stap 2 Dit is een ultieme haarhersteller voor dagelijks gebruik om je krullen weer in topconditie te krijgen. Het maakt je haar weer sterk, herstelt poreus haar en pluis. Stap 3 ontwart, versterkt, definieert, ontpluist, geeft glans, beschermt tegen hittebeschadiging en houdt je krullen in controle met behoud van een natuurlijk gevoel. Kiki Curls Wonder Finish is de perfecte krullen crème!

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion