HEREN KNIPPEN IN KRIMPEN AAN DE LEK

Home » Heren knippen Krimpen aan de Lek

Dames, heren en kinderen, bij Monique’s Hairfashion knippen we iedereen in de salon te Krimpen aan de Lek. Even de puntjes bijknippen of een totaal andere look? Kom gerust eens naar onze kapsalon en vertel ons uw wensen. Uiteraard voorzien we u ook graag van persoonlijk advies.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

Bent u op zoek naar een goede herenkapper in de omgeving van Krimpen aan den Ijssel en Lekkerkerk? Breng dan eens een bezoekje aan Monique’s Hairfashion. Onze kapsalon is gevestigd in Krimpen aan de Lek. Het professionele team van Monique’s Hairfashion knipt heren voor een scherpe prijs. Er is een speciale hoek gecreëerd met officiële barbierstoelen, zo kunt u genieten van een ervaring om de baard te scheren of mooi bij te werken.
Doordat we nu een specialiteit hebben voor het barber vak hebben we een heerlijke mannenlijn in ons assortiment

Gaijess

Gaijess is speciaal ontwikkeld voor de mannen. Het is een compacte lijn, maar heeft alles wat een man nodig heeft. Er zijn zeven verschillende soorten wax wat voor ieder haartype aansluit.
Ook zijn er een aantal producten voor het scheren of het verzorgen voor de baard. Het is een heerlijke geur waardoor je gelijk het product herkent.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion