Asblond is momenteel dé blond tint wat helemaal hot & happening is in harenland. Het staat stoer, vrouwelijk en fris. Maar om deze kleur assig en koel van tint te blijven houden, heeft het wel de juiste verzorging nodig. Vooral in de zomertijd, waarin er volop bezoekjes worden gebracht aan stranden en zwembaden, kunnen je mooie blonde lokken nog wel eens verkleuren naar een kleur wat een beetje gelig of zelfs groenachtig aan doet. Iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten! Wees er daarom van bewust dat vooral geblondeerd haar, zeker in de zomerperiode, goede verzorging nodig heeft. Blonderen is en blijft namelijk een chemische behandeling die je haar een flinke opdoffer geeft.

Grote boosdoeners die er voor zorgen dat je geblondeerde haren verkleuren en uitdrogen

In de salon van Monique’s Hairfashion worden regelmatig kapsels voorzien van een mooie (as)blonde kleur. Maar hoe goed en zorgvuldig ons team de klanten ook omtoveren in blondies, de kans dat het goudgeel wordt na verloop van tijd is er altijd. Warme tinten komen namelijk sneller weer naar boven en maken daardoor je koele blond tint weer goudgeel. En ook de zon, zee en chloorwater zijn grote boosdoeners, die er voor zorgen dat je haren verkleuren en uitdrogen. Daarom heeft geblondeerd haar professionele verzorging nodig, die drogisterij producten je lang niet altijd kunnen bieden. Hier zitten vaak minder goede ingrediënten in, waardoor het haar niet de voeding krijgt wat het nodig heeft. Investeer dus niet alleen in een professionele kleuring, maar ook in producten uit de salon die je haarkleur langer behouden.

Hoe je je geblondeerde haren het beste kunt verzorgen

Voor blijvende mooie blonde lokken is het belangrijk om je haar ongeveer één keer per week te wassen met een blonde shampoo om de koele toon in je haar te behouden. Daarnaast adviseren we onze klanten om eens in de twee maanden langs te komen voor een tussentijdse toner behandeling. Hiermee fris je je kleur op zonder het te beschadigen! Ook is het een goed idee om je haar minimaal één keer per week te verwennen met een voedend haarmasker. Het verzorgd het haar intensiever dan een conditioner en dat is voor ontkleurd haar zeer wenselijk. Wees tot slot ook zuinig in het gebruik van warmtebronnen voor het stylen van je haar of gebruik in ieder geval een verzorgende haar protectie.

Voor het beste onderhoud van je blonde coupe breng je een bezoek aan onze salon. Onze ervaren kappers kunnen je het beste adviseren welke producten perfect aansluiten op jouw haarwensen en het verlengen van je haarkleur!

Moniques Hairfashion