Droom jij er wel eens van? Een volle bos lang haar om jaloers op te worden. Gewoon, omdat je toe bent aan een nieuwe coupe of omdat je altijd al graag lange lokken hebt willen hebben, maar je eigen haar je in de steek liet? Hairextensions zijn daar natuurlijk de perfecte oplossing voor! Waar menig vrouw een paar jaar geleden nog geheimzinnig deed over het wel of niet hebben van extensions, rust daar vandaag de dag allang geen taboe meer op. Big hair, don’t care!

Monique’s Hairfashion maakt dromen waar

In de salon van Monique’s Hairfashion maken wij zeer geregeld dromen waar met de geweldige extensions van Natural Hair Company. Zij leveren Aziatisch haar van uitzonderlijk hoge kwaliteit in 20 natuurlijke kleurtinten, waardoor het perfect samensmelt met het eigen haar. En omdat de hairextensions van 100% echt haar zijn gemaakt, blijven deze veel langer mooi in tegenstelling tot synthetische extensions. Daarnaast zijn ze ook nog eens te stijlen en te kleuren in iedere gewenste kleur. Het kan wel eens voorkomen dat je het gevoel hebt dat je huidige haarkleur niet de juiste kleur is. Bij synthetisch haar zou dit een groot probleem zijn maar gelukkig kan je bij deze hairextensions het gewoon verven. Laat dit wel door een professionele kapper doen om kleurverschillen te voorkomen!

Hoe zorg je het beste voor je hairextensions? 

Voor blijvend mooie hairextensions is het belangrijk dat je klitten voorkomt. Leer jezelf daarom aan je extensions elke dag goed en geduldig te borstelen; verdeel je haar in plukken en begin voorzichtig met het kammen van je haarpunten, terwijl je de pluk met één hand vasthoudt, en werk zo tot aan de hoofdhuid verder. Doe dit vooral voordat je je haren gaat wassen. Gebruik voor het wassen niet een willekeurige shampoo. Een groot deel van de shampoos bevatten namelijk alcohol, wat ervoor zorgt dat de mooie glans in het toegevoegde haar zal verdwijnen en uitdrogen. Natuurlijk zijn er een heel aantal shampoos die je wel kunt gebruiken. In onze salon bieden wij deze ook aan, zodat jij maximaal van je lange lokken kunt blijven genieten.

Voor het beste onderhoud van je hairextensions ga je naar de kapsalon. Onze ervaren kappers kunnen je extensions ontklitten, knippen en stylen, zodat je er weer piekfijn uitziet!

Moniques Hairfashion