Wow wat is de tijd snel gegaan! In juni bestaat Monique’s Hairfashion alweer 10 jaar! Gestart in een klein pandje met een team van 4 en ondertussen zijn we al drie keer verhuisd. Inmiddels zijn er een aantal collega’s erbij gekomen en hebben van sommige helaas ook afscheid moeten nemen. Ik ben dan ook super trots op ons team en op iedereen die samen met mij Monique’s Hairfashion hebben doen groeien. Uiteraard blijven wij ons team trainen en uitdaaen om nieuwe dingen te leren om zo up to date te blijven van de laatste trends en technieken, zodat we jullie de beste resultaten kunnen blijven bieden.

MAAR WAAR ZOUDEN WE ZONDER JULLIE ZIJN

Wat zijn we dankbaar en blij met jullie als klanten. Velen van jullie zijn zelfs al 10 jaar klant! We hebben onze ups en downs gehad, maar ook na de lockdown bleek dat we weer op jullie konden rekenen en dat we weer vele haren mooi mochten maken. Natuurlijk hopen wij dat we dat nog heel lang kunnen blijven doen en dat jullie je nog vele jaren thuis zullen voelen bij ons in de salon! Bekijk hieronder onze jubileum video en lees snel verder voor onze speciale feestacties!


DE HELE MAAND JUNI VIEREN WE FEEST MET JOU!

Wie jarig is trakteert en daarom staat er voor iedereen een heerlijke traktatie klaar bij de behandeling. En voor alle kids hebben we een leuke verassing na hun knipbehandeling. Voor alle dames en meiden die deze maand een full-head highligts of Balayage behandeling laten doen, hebben we een leuk kadootje. Én we geven deze hele maand 10% korting op al onze producten en stylingtools! Daarnaast maakt iedereen die in de maand juni bij Monique’s Hairfashion komt knippen, kans op leuke prijzen. Stop na je knipbehandeling je naam op een briefje in de pot en wie weet ben jij één van de winnaars! Iedere week in de maand juni hebben we 6 prijswinnaars; 3 dames en 3 heren! De winnaars maken we op zaterdags bekend. De prijzen: Dames:

 1. Stijl of krultang van Max Pro t.w.v. € 80,-
 2. Cadeaubon t.w.v. € 50,-
 3. Maria Nila haarverzorgingspakket

Heren:

 1. Cadeaubon t.w.v € 50,-
 2. Twee producten van onze speciale mannen lijn Depot naar keuze
 3. Dupp of Depot styling product

  WIN EEN GRATIS KNIP- EN KLEURBEHANDELING!

  Deel jij je kappersbezoek, jouw before and after of een herinnering aan 10 jaar Monique’s Hairfashion op Facebook en/of Instagram, dan maak je kans op een gehele knip- en kleurbehandeling kado!

  Let op! Vergeet niet hierbij Monique’s Hairfashion te benoemen en te taggen (@moniqueshairfashion). Alleen op deze manier kunnen wij jouw deelname controlen. De leukste, origineelste winnaar maken wij 31 juni bekend!


  AFSPRAAK MAKEN?

  Boek hier je afspraak in onze online agenda!

Moniques Hairfashion