Wie gezegend is met een bos mooie krullen, wil haar haren het liefst stijl en glanzend. En wie juist de slag mist in het haar, zou het liefst elke dag haar krullen willen laten dansen. Gelukkig is het de laatste jaren een stuk makkelijker om de gewenste haarstijl te creëren. Met een krul- of stijltang verander je jouw look binnen no time! Maar let wel op welke styling tools je hiervoor gebruikt. Er zit namelijk nogal wat kwaliteitsverschil in de producten. Wil je mooi verzorgd en gestyled haar en ken je tools van GHD nog niet, dan moet je echt even verder lezen. 

Every day a Good Hair Day!

Sinds kort verkopen we een merk dat echt bij ons past; GHD oftewel, Good Hair Days. GHD is een fabrikant van haarverzorgingsproducten gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is marktleider op het gebied van stijltangen. Deze worden wereldwijd in meer dan 50.000 salons verkocht! Daarnaast was GHD het bedrijf de eerste haarsponsor van de Victoria Secret Fashion Show en zijn Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston groot fan van styling tools. Door speciale technologieën, de opvallende uitstraling en de mooie kleuren biedt speelt GHD zichzelf goed in de kijker en bieden ze uitkomst voor zowel krullend als stijl haar.

Wat maakt GHD zo speciaal?

In 2001 zorgde GHD voor een revolutie binnen de styling industrie met de lancering van de eerste GHD Stylers. Met de geavanceerde keramische warmte technologie werd steil en glad haar gerealiseerd, dat de hele dag mooi in model bleef zitten. Sindsdien werkt GHD samen met wetenschappers en topstylisten om nieuwe innovaties te creëren voor snelle en prachtige stylingresultaten, voor elk haartype.

Onze top 3 GHD styling tools

Houd rekening met je haartype en haarlengte bij het kiezen van de geschikte GHD styler. Bedenk welke haarstijlen je wilt creëren en het eindresultaat dat je wilt bereiken, zodat het GHD assortiment jou de perfecte match kan aanbieden. Wij zijn in ieder geval enorm fan van de GHD Oracle, GHD Styling Brush en de GHD Gold Styler.

De GHD Oracle is een krultang geschikt voor iedereen die het moeilijk vindt om bij zichzelf krullen te maken. De tang heeft een unieke U-vorm, bestaande uit vier keramische platen, waar het haar doorheen glijdt. Welk deel van het haar je wilt stijlen, of in welke hoek je de Oracle vasthoudt, het haar zal altijd door de U-vorm glijden voor de perfecte krul.

Dan de GHD Styling Brush; met deze borstel kun jij langer in bed blijven liggen voortaan. Want de Styling Brush zorgt ervoor dat je jouw haar weer snel en makkelijk handelbaar maakt met een glad en glanzend resultaat. De keramische technologie met ionisator, warmt de hot brush op tot een consistente, optimale styling temperatuur van 185ºC, zodat jij verzekerd bent van gezonder uitziend haar. De ionen in de borstel elimineren ongewenste krullen, zodat jouw haar in slechts enkele seconden getransformeerd wordt in glad en glanzend haar.

En tot slot de GHD Gold Styler. Een prachtige stijltang is voorzien van een innovatieve dual-zone technologie voor kwalitatief resultaat, en door zijn ronde stroomlijning creëer je niet alleen stijl haar met deze beauty, maar is het ook mogelijk om er krullen mee te maken door de tang een halve slag te draaien wanneer jij je haar erdoor laat glijden.

Nog geen mooi kerstkado voor onder de boom? Trakteer jezelf of je dierbaren met de prachtige styling tools van GHD. Verkrijgbaar bij ons in de salon!

Moniques Hairfashion