Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Extensions laten zetten Krimpen aan de Lek


Droom jij al jaren van lang haar en wil je daarom extensions laten zetten? Monique’s Hair Fashion heeft jarenlang ervaring met het zetten van extensions. Je bent bij onze kapsalon dan ook in goede handen. Maak vandaag nog een afspraak en kom alles te weten over het laten zetten van extensions.

Extensions in jouw haarkleur laten zetten

Natuurlijk wil je niet dat je de extensions die je gaat laten zetten duidelijk in je haar ziet. Daarom is het belangrijk om de juiste kleur te bepalen. We nodigen je dan ook van harte uit in onze salon waar we samen op zoek gaan naar de goede kleur. Ook voor persoonlijk advies of voor brandende vragen nemen onze kappers graag de tijd voor je.

Goed om te weten

Allereerst willen we je vertellen dat het laten zetten van hairextensions geen pijn doet. Of je nu voor de platte of ronde methode kiest, je ervaart geen pijn. Wanneer de extensions in je haar zijn bevestigd, wil je ze met regelmaat wassen. Logisch. Maar let wel op met het kopen van haarproducten. Zo kunnen fruitzuren de aanhechtingen van de extensions aantasten, waardoor ze sneller kunnen uitvallen. Vraag onze kapper gerust om advies betreft de haarproducten.

Extensions laten verwijderen

Na drie tot vier maanden moeten de extensions weer verwijderd worden. We gebruiken speciale verwijdervloeistof zodat jouw haar niet beschadigd wordt. Uiteraard kunnen we weer een nieuwe set in je haar aanbrengen voor een prachtig resultaat. Afspraak maken? Bel gerust naar 0180 514 589

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 13:00
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken