Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Extensions laten zetten in Krimpen aan de Lek


Droomt u al jaren van lang haar en wilt u daarom extensions laten zetten bij een professionele salon in Krimpen aan de Lek? Monique’s Hairfashion heeft jarenlange ervaring met het zetten van extensions. U bent bij onze kapsalon dan ook in goede handen. Maak vandaag nog een afspraak bij ons in Krimpen aan de Lek en kom alles te weten over het laten zetten van extensions.

Extensions laten zetten in onze zaak in Krimpen aan de Lek die passen bij uw haarkleur

Natuurlijk wilt u niet dat de extensions duidelijk te zien zijn in uw haar. Het moet wel vloeiend overlopen. Daarom is het belangrijk om de juiste kleur te bepalen. We nodigen u dan ook van harte uit in onze salon waar we samen op zoek gaan naar de juiste kleur. De kappers in onze salon in Krimpen aan de Lek nemen graag de tijd voor persoonlijk advies of brandende vragen over het laten zetten van extensions.

Dit is wat u moet weten voordat u uw keuze maakt

We willen u graag vertellen dat het laten zetten van weave extensions of andere extensions geen pijn doet. Of u nu voor de platte of ronde methode kiest: u ervaart geen pijn. Wanneer de extensions in uw haar zijn bevestigd, is het zaak om ze met regelmaat te wassen. Hierbij dient u te letten op de haarproducten; fruitzuren kunnen de aanhechtingen van de extensions namelijk aantasten, waardoor ze sneller uitvallen. Vraag onze kapper gerust om advies betreft de haarproducten. Na verloop van tijd is het zaak om de extensions te laten verwijderen. Hiervoor gebruiken we speciale vloeistof, zodat uw haar niet beschadigt. Is het laten zetten van extensions in onze salon in Krimpen aan de Lek goed bevallen? Dan kunnen we natuurlijk een nieuwe set aanbrengen!

Maak online een afspraak of bel ons op

Heeft u interesse in het maken van een afspraak bij onze kapper? Neem dan contact met ons op via 0180 514 589 of maak uw afspraak online. We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion