Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Weave extensions in Krimpen aan de Lek


Weave extensions zijn helemaal van deze tijd, dat beamen we bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek. Het is een eenvoudige manier om uw haar te verlengen of om het voller te maken. Uw haarwensen worden hierdoor werkelijkheid! Maak vandaag nog een afspraak en u loopt binnenkort met een prachtige bos haar rond.

Alles wat u moet weten over weave extensions bij onze salon in Krimpen aan de Lek

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze kapsalon komen we graag alles over uw haarwensen te weten. Samen bepalen we de juiste haarkleur door middel van speciale haarstalen. Deze kleur kunnen wij geheel naar wens aanpassen. Laat u weave extensions aanbrengen in onze salon in Krimpen aan de Lek? Houd er dan rekening mee dat deze extensions ongeveer zeven maanden blijven zitten. Tussentijds is het belangrijk om een bezoek aan onze kapsalon te brengen; omdat uw haar groeit, verschuiven de extensions namelijk. Deze zetten we graag weer voor u op de juiste plek. Zo geniet u langer van uw haarverlenging!

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over weave extensions of wilt u direct een afspraak maken in onze salon in Krimpen aan de Lek om extensions te laten zetten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0180 514 589 of maak eenvoudig online een afspraak. Wist u dat we regelmatig leuke aanbiedingen hebben? Houd onze aanbiedingen goed in de gaten en profiteer van extra voordeel. We zien u graag binnenkort in onze kapsalon!

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 12:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion