HAARKLEURING ADVIES IN KRIMPEN AAN DE LEK

Home » Haarkleuring advies Krimpen aan de Lek

Bent u geïnteresseerd in het kleuren van uw haar, maar wilt u eerst haarkleuringsadvies ontvangen bij dé kapsalon in Krimpen aan de Lek? Bij Monique’s Hairfashion nemen we graag de tijd voor u om de juiste haarkleur te bepalen. Heeft u altijd al een brunette willen zijn of gaat u liever voor blond? Het is allemaal mogelijk.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

PROFESSIONEEL HAARKLEURINGSADVIES VAN PROFESSIONALS IN KRIMPEN AAN DE LEK

Wanneer u langskomt in onze salon in Krimpen aan de Lek, ontvangt u eerlijk haarkleuringsadvies. Wat zijn uw wensen? Maar vooral, wat past er bij u? Het zijn vragen waar we een antwoord op zoeken tijdens een kennismakingsgesprek. Wanneer u vervolgens een weloverwogen keuze heeft gemaakt, starten we met de kleuring. We kunnen uw volledige haar kleuren, maar ook subtiele highlights aanbrengen. De keuze is geheel aan u.

WIJ GEBRUIKEN ENKEL HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van het resultaat na het kleuren van uw haar. Daarom geven wij in onze salon in Krimpen aan de Lek niet alleen haarkleuringsadvies wat betreft het verven, maar raden we u ook producten aan voor thuisgebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten zonder sulfaten en parabenen. Door het gebruik van de juiste producten, geniet u lang van stralend en gezond haar.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion