Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Haarkleuring advies in Krimpen aan de Lek


Bent u geïnteresseerd in het kleuren van uw haar, maar wilt u eerst haarkleuringsadvies ontvangen bij dé kapsalon in Krimpen aan de Lek? Bij Monique’s Hairfashion nemen we graag de tijd voor u om de juiste haarkleur te bepalen. Heeft u altijd al een brunette willen zijn of gaat u liever voor blond? Het is allemaal mogelijk.

Professioneel haarkleuringsadvies van professionals in Krimpen aan de Lek

Wanneer u langskomt in onze salon in Krimpen aan de Lek, ontvangt u eerlijk haarkleuringsadvies. Wat zijn uw wensen? Maar vooral, wat past er bij u? Het zijn vragen waar we een antwoord op zoeken tijdens een kennismakingsgesprek. Wanneer u vervolgens een weloverwogen keuze heeft gemaakt, starten we met de kleuring. We kunnen uw volledige haar kleuren, maar ook subtiele highlights aanbrengen. De keuze is geheel aan u.

Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van het resultaat na het kleuren van uw haar. Daarom geven wij in onze salon in Krimpen aan de Lek niet alleen haarkleuringsadvies wat betreft het verven, maar raden we u ook producten aan voor thuisgebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten zonder sulfaten en parabenen. Door het gebruik van de juiste producten, geniet u lang van stralend en gezond haar.

Maak uw afspraak direct online of bel ons op

Wilt u voor professioneel haarkleuringsadvies langskomen in onze salon te Krimpen aan de Lek? Laat het ons weten door te bellen naar 0180 514 589 of maak online een afspraak. We staan voor u klaar met deskundig advies, maar ook met speciale behandelingen, zoals een bruidsarrangement!

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion