Highlights Krimpen aan den IJssel

Home » Highlights Krimpen aan den IJssel

Wilt u highlights in uw haar laten zetten en bent u op zoek naar een professionele kapperszaak in de omgeving van Krimpen aan de IJssel waar u dat gemakkelijk kunt laten doen? Kom langs bij Monique’s Hairfashion! In onze salon helpen wij u graag. Bij Monique’s Hairfashion kunt u uw haren laten knippen, stylen en kleuren voor een scherpe prijs.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

HIGHLIGHTS LATEN ZETTEN DOOR PROFESSIONAL IN DE REGIO KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Monique’s Hairfashion is een professionele kapperszaak, gevestigd in Krimpen aan de Lek, wat nabij Krimpen aan den IJssel is. Bij ons kunt u uw haren laten knippen, kleuren en stylen. Ons team bestaat uit professionals die allen verstand hebben van het kappersvak en beschikken over voldoende creativiteit. Highlights laten zetten bij onze salon nabij Krimpen aan den IJssel is dan ook geen probleem. Wij werken uitsluitend met de beste producten, zodat uw haar niet beschadigd.

WARM ONTVANGST BIJ MONIQUE’S HAIRFASHION

Natuurlijk gaat u vooral naar de kapper omdat u uw haar wilt laten knippen, kleuren of stylen, maar hoe leuk zou het zijn als het een echt uitje wordt? Bij Monique’s Hairfashion doen we er alles aan om uw kappersbezoek zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Wij zorgen altijd voor een warm ontvangst met een kopje koffie of thee. Zo kunt u genieten van een heerlijk en ontspannen bezoekje aan de kapper. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wilt u bijvoorbeeld highlights in uw haar laten zetten in onze salon in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Neem contact met ons op en bel naar 0180 514 589 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion