Kinderkapper Capelle aan den IJssel

Home » Kinderkapper Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een goede kinderkapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan is Monique’s Hairfashion de kapsalon die u zoekt. Wij zijn een professionele kapsalon in Krimpen aan de Lek, nabij Capelle aan den IJssel. Omdat wij werken met een gezellig en spontaan team, voelen kinderen zich bij ons snel op hun gemak. Haren knippen bij kleine kinderen is bij ons dan ook een eitje! Kom snel bij ons langs en ervaar het zelf.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

KINDERKAPPER IN OMGEVING CAPELLE AAN DEN IJSSEL BIEDT SCHERPE PRIJS

Haren knippen bij kleine kinderen kan nog wel eens een klus zijn. Het is soms moeilijk deze taak uit handen te geven en soms is het ook veel te duur! Monique’s Hairfashion is al jaren gespecialiseerd kinderkapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Bij ons werkt een gezellig en spontaan team. Wij stellen iedereen dan ook snel op het gemak. En dat merkt u ook als u met uw kind langskomt! En dat niet alleen: bij Monique’s Hairfashion bieden we ook nog eens een hele scherpe prijs.

KORTING OP WOENSDAGMIDDAG

Kinderen kunnen bij ons op woensdagmiddag extra voordelig worden geknipt in verband met onze speciale kortingsactie. Voor het knippen van kinderen tussen de 4 en 12 jaar betaalt u op de woensdagmiddag slechts 14 euro in plaats van het reguliere tarief van 16 euro. En voor het knippen van kinderen van 0 tot 4 jaar betaalt u in plaats van 13 euro op de woensdagmiddag slechts 11 euro. Wilt u een afspraak maken met dé kinderkapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bel naar 0180 514 589.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion