Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Kapsalon Capelle aan den IJssel


Home » Kapsalon Capelle aan den IJssel

Monique’s Hairfashion is dé professionele kapsalon in Krimpen aan de Lek, in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk. Bij ons kunt u terecht voor een groot aantal verschillende behandelingen voor een scherpe prijs. Breng een bezoekje aan onze gezellige salon; wij garanderen u dat u met een enthousiast en tevreden gevoel naar buiten loopt. Wilt u een prachtig nieuw kapsel en durft u dat alleen over te laten aan een professional? Kom dan naar Monique’s Hairfashion!

Professionele kapsalon nabij Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk

Bij Monique’s Hairfashion, kapsalon in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk, profiteert u van de kwaliteit en service van een specialist. Bij ons werken namelijk alleen gediplomeerde kappers, die gemotiveerd en creatief zijn. Wij luisteren naar uw wensen en voeren deze ook uit. Natuurlijk voorzien we u altijd van deskundig advies over een kapsel dat bij u past, maar uw wens is altijd doorslaggevend. Daarbij werken wij altijd met de beste producten van diverse gerenommeerde merken, zoals Maria Nila, Depot en Vitalitys. Monique’s Hairfashion biedt diverse behandelingen aan, waaronder natuurlijk het standaard wassen, knippen en drogen, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Maar we bieden ook diverse andere behandelingen:

 • Keratine behandeling;
 • Haarverlenging of extensions;
 • Highlights.

Ook kunt u Monique’s Hairfashion inschakelen als u een feestje in het vooruitzicht heeft. Wij verzorgen professionele bruidskapsels, bruidsmake-up en feestmake-up. Voor professionele visagie bent u bij Monique’s Hairfashion dus ook aan het juiste adres.

Aanbiedingen

Bij Monique’s Hairfashion hebben wij regelmatig verschillende aanbiedingen lopen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een korting op de woensdagmiddag, speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zij worden dan extra voordelig geknipt. Daarnaast kunt u met onze persoonlijke klantenkaart sparen voor een gratis knipbeurt! Wilt u meer informatie over Monique’s Hairfashion of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0180 514 589. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze kapsalon nabij Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk!


Openingstijden


 • MA
  09:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 20:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken