Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Dé kapsalon in regio Capelle aan den IJssel


Monique’s Hairfashion is een professionele kapsalon in Krimpen aan de Lek, in de omgeving van Capelle aan den IJssel en Lekkerkerk. Bij ons kunt u terecht voor een groot aantal verschillende behandelingen voor scherpe prijzen. Bezoek onze gezellige salon; wij garanderen u dat u met een enthousiast en tevreden gevoel naar buiten loopt. Wilt u een prachtig nieuw kapsel en durft u dat alleen over te laten aan een professional? Kom dan langs!

Een professionele kapsalon nabij Capelle aan den IJssel en Lekkerkerk

Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion, dé kapsalon in de omgeving van Capelle aan den IJssel en Lekkerkerk, profiteert u van de hoge kwaliteit en service van een specialist. Bij ons werken namelijk alleen gediplomeerde kappers, die gemotiveerd en creatief zijn. Wij luisteren naar uw wensen en voeren deze ook uit. Natuurlijk voorzien we u, indien gewenst, van deskundig advies over een kapsel dat bij u past, maar uw wens is altijd doorslaggevend. Daarbij werken we altijd met de beste producten van diverse gerenommeerde merken, zoals Maria Nila, Depot en Vitalitys. In onze kapperszaak nabij Lekkerkerk bieden we diverse behandelingen aan, waaronder natuurlijk het wassen, knippen en drogen, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Maar we bieden ook diverse andere behandelingen aan, zoals:

 • Keratine behandelingen;
 • Haarverlenging of extensions;
 • Highlights.

U kunt ook in onze kapperszaak nabij Lekkerkerk terecht als u een feestje in het vooruitzicht heeft. We verzorgen professionele bruidskapsels en bruids- en feestmake-up. Voor professionele visagie komt u dus ook naar dé kapsalon in de omgeving van Lekkerkerk en Capelle aan den IJssel.

Profiteer van leuke aanbiedingen

In onze kapperszaak te Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, hebben we regelmatig verschillende aanbiedingen lopen. Zo bieden wij bijvoorbeeld korting aan op de woensdagmiddag, speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast kunt u met uw persoonlijke klantenkaart sparen voor een gratis knipbeurt. Wilt u meer informatie over onze kapperszaak nabij Lekkerkerk of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0180 514 589. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze kapsalon nabij Capelle aan den IJssel en Lekkerkerk!

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 12:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion