Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat er diverse kniptechnieken worden gebruikt door kappers, om zo een bepaald resultaat te krijgen? Zo hebben ze een bepaalde techniek (en schaar) voor het uitdunnen van dik haar, wordt haar ‘gesliced’ wanneer het met een gesneden wordt voor een mooi laagjes effect en is er een speciale kniptechniek voor het knippen van krullen! Jawel, de krullen worden als het ware er in ‘geknipt’. Uiteraard moet je dan wel al de krullen van jezelf hebben. 😉 

‘Mag het een krulletje meer zijn?’

Het knippen van krullend haar is een vak apart. Het werkt niet zoals het knippen van steil haar en het vereist veel geduld en kennis. Zo zijn er verschillende soorten technieken om krullen te knippen, zoals met droog haar, natte haren, uit de losse hand of gebundeld. Maar er is nu een fantastische nieuwe techniek van Curls Control wat de CC1 krul kniptechniek wordt genoemdHierbij is voorknippen niet meer nodig en wordt vooraf de lengte bepaald. Deze techniek is niet alleen tijdbesparend, maar de resultaten zijn ook echt top; de haarbos zit vol volume en je creëert prachtige krullen in een handomdraai. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen. 

Ben jij ook een krullenbol?

Zodra onze salon weer open gaat voor behandelingen (hou hiervoor onze Socials en nieuwspagina voor in de gaten), maak dan eens een afspraak bij ons en laat je dan eens knippen door Colinda of Connie. Zij beschikken sinds kort over een Curls Control kniptechniek certificaat waarmee zijn zich hebben gespecialiseerd in het creëren en knippen van de mooiste krullenkapselsBekijk zelf hier de resultaten van de kniptechniek die zij eerder hebben toegepast op klanten. Prachtig toch?!

Afspraak maken
Afspraak maken