Wanneer u uw krullen in laagjes wilt laten knippen, bent u hiervoor van harte welkom in onze kapsalon in Krimpen aan de Lek. Wij maken graag weer een prachtige krullenbos van uw kapsel. Uw krullen komen zo extra tot hun recht. Onze gepassioneerde kappers in Krimpen aan de Lek knippen uw krullen in laagjes en zorgen zo voor een vollere bos haar.

EEN SPECIALE TECHNIEK VOOR HET KNIPPEN VAN KRULLEN IN KRIMPEN AAN DE LEK

Heeft u er ooit wel eens bij stil gestaan dat er diverse kniptechnieken worden gebruikt door kappers, om zo een bepaald resultaat te krijgen? Zo hebben we een bepaalde techniek (en schaar) voor het uitdunnen van dik haar, wordt haar gesliced voor een mooi laagjeseffect en is er een speciale kniptechniek voor het knippen van krullen! Jawel, de krullen worden als het ware er in geknipt. Deze manier van krullen in laagjes knippen beheersen we in onze kapsalon in Krimpen aan de Lek ook. Wanneer u interesse heeft in deze behandeling, moet u uiteraard wel al de krullen van uzelf hebben.

MAG HET EEN KRULLETJE MEER ZIJN?

Het knippen van krullend haar is een vak apart, zowel bij vrouwen als bij heren en kinderen. Het werkt niet zoals het knippen van steil haar en het vereist veel geduld en kennis. Zo zijn er verschillende soorten technieken om krullen te knippen, zoals met droog haar, natte haren, uit de losse hand of gebundeld. Maar er is nu een fantastische nieuwe techniek van Curls Control wat de CC1 krul kniptechniek wordt genoemd. Hierbij is voorknippen niet meer nodig en wordt vooraf de lengte bepaald. Deze techniek is niet alleen tijdbesparend, maar de resultaten zijn ook echt top; de haarbos zit vol volume en men creëert prachtige krullen in een handomdraai. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

BENT U OOK EEN KRULLENBOL?

Bent u een krullenbol en wilt u uw krullen in laagjes laten knippen in onze kapsalon in Krimpen aan de Lek? Maak dan snel eens een afspraak bij ons door te bellen naar 0180 514 589 en laat u knippen door Colinda of Connie. Zij beschikken over een Curls Control-kniptechniekcertificaat waarmee zij zich hebben gespecialiseerd in het creëren en knippen van de mooiste krullenkapsels. Bekijk zelf hier de resultaten van de kniptechniek die zij eerder hebben toegepast op klanten. Prachtig toch?!

Moniques Hairfashion