Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Bruidskapsel Lekkerkerk


Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een professionele kapper die uw bruidskapsel in de omgeving van Lekkerkerk voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Monique’s Hairfashion aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk. Bij Monique’s Hairfashion beschikken we over de juiste kennis en creativiteit die nodig is voor het bedenken en ontwikkelen van de mooiste kapsels.

Knippen, styling en kleuren: prachtig bruidskapsel in de omgeving van Lekkerkerk

Bij Monique’s Hairfashion kunnen wij uw haren knippen, stylen en kleuren. Maar u kunt in onze salon in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, ook terecht voor uw bruidskapsel. Wij verzorgen uw haar op de mooiste dag van uw leven natuurlijk tot in de puntjes! Ons team bestaat uit professionele kappers die allen een oog hebben voor het vak. Wij luisteren naar uw wensen en voeren die wensen uit. Wilt u uw haar prachtig opgestoken? Wilt u het liever mooi geföhnd of gekruld? Of denkt u zelfs aan haarverlenging? Bij Monique’s Hairfashion is alles mogelijk. Heeft u advies nodig? Ook dan staat het team van Monique’s Hairfashion voor u klaar. Wij hebben slechts één doel: we willen dat de klant tevreden en enthousiast de deur uitloopt.

Bruids- en feestmake-up

Wilt u naast een kapper voor uw bruidskapsel ook een professionele visagiste in de omgeving van Lekkerkerk inschakelen? Bij Monique’s Hairfashion doen we het allebei! Voor een mooie prijs kunt u ook uw make-up door ons laten verzorgen. Dat maakt uw look natuurlijk helemaal compleet op uw speciale dag. Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd terecht voor een proefkapsel of voor proefmake-up. Heeft u interesse in de dienstverlening van Monique’s Hairfashion? Maak online een afspraak of bel naar 0180 514 589.

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 12:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion