Kapper Capelle aan den IJssel

Home » Kapper Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele kapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Lekkerkerk en Ouderkerk? Dan eindigt uw zoektocht bij Monique’s Hairfashion! Onze ruime kapperszaak is gevestigd in Krimpen aan de Lek, niet ver van Capelle aan den IJssel. In onze salon staat een team aan gediplomeerde kappers voor u klaar om u met de juiste kennis en creativiteit van een nieuw kapsel te voorzien. Dit doen wij te allen tijde tegen een zeer scherpe prijs.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

KAPPER VOOR KNIPPEN, KLEUREN EN STYLEN IN DE OMGEVING VAN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Monique’s Hairfashion staat voor u klaar om uw haren te knippen, maar ook voor het kleuren en stylen van uw haar. Wij helpen dames, heren en kinderen. In onze kapperszaak nabij Capelle aan den IJssel wordt u altijd met een heerlijke kop koffie of thee ontvangen, waarna u optimaal geniet van de gezelligheid en ontspannen sfeer in onze salon. U wordt bij onze zaak, die tevens dichtbij Ouderkerk en Lekkerkerk is gevestigd, altijd geholpen door een gediplomeerde kapper met veel kennis in het vakgebied. Daardoor ontvangt u, indien gewenst, advies over het kapsel dat echt bij u past.

WIJ ZIJN OOK DE KAPPER IN REGIO LEKKERKERK EN OUDERKERK VOOR SPECIALE BEHANDELINGEN

Onze kapperszaak nabij Capelle aan den IJssel, Lekkerkerk en Ouderkerk is ook de kapper waar u naartoe gaat voor diverse speciale behandelingen, waaronder:

Naast haarbehandelingen kunt u bij Monique’s Hairfashion ook terecht voor visagie. Wij voorzien u in dat geval van dag- of avondmake-up die bij u past. Hierbij luisteren we natuurlijk naar uw wensen en zorgen we ervoor dat we binnen die wensen een mooi resultaat creëren. Als kapper in de omgeving van Lekkerkerk, Ouderkerk en Capelle aan den IJssel, hebben wij maar een doel: u als klant enthousiast en tevreden de kapperszaak uit laten lopen.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion