Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Kapper Capelle aan den IJssel


Home » Kapper Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele kapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk en Ouderkerk? Dan bent u bij Monique’s Hairfashion aan het juiste adres. Onze ruime kapsalon is gevestigd in Krimpen aan de Lek, wat dichtbij al deze plaatsjes ligt. Ons team aan gediplomeerde kappers beschikt over de juiste kennis en creativiteit om een kapsel bij u aan te meten dat volledig naar uw wensen is én bij u past. En dat alles voor een zeer scherpe prijs! Wat wilt u nog meer?

Kapper voor knippen, kleuren en styling nabij Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel

Monique’s Hairfashion staat voor u klaar bij het knippen van uw haar, maar ook voor kleuren en styling kunt u bij ons terecht. Wij helpen dames, heren en kinderen. Bij ons wordt u altijd warm ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, zodat u optimaal kunt genieten van de ontspanning en gezelligheid die onze salon u biedt. Ons gespecialiseerde team van medewerkers is gediplomeerd en beschikt over de juiste kennis over het vakgebied. Daarnaast bieden wij u ook altijd advies over het kapsel dat bij u past. Monique’s Hairfashion is de beste kapper in de omgeving van Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel!

Speciale behandelingen bij de kapper nabij Lekkerkerk en Ouderkerk

Monique’s Hairfashion kunt u ook inschakelen voor diverse speciale behandelingen, waaronder:

 • Oxlock behandeling (herstelbehandeling);
 • Feestkapsels;
 • Bruidsarrangement;
 • Balmain haarverlenging.

Naast haarbehandelingen kunt u bij Monique’s Hairfashion ook terecht voor een visagie-behandeling. Wij verzorgen u dan van dag make-up of avond make-up die bij u past. Bij Monique’s Hairfashion luisteren we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat we die wensen uitvoeren. Als kapper in de omgeving van Lekkerkerk en Ouderkerk hebben wij maar één doel: u moet enthousiast en tevreden onze salon verlaten.

Haarproducten van de beste merken

Bij Monique’s Hairfashion werken wij uitsluitend met de beste haarproducten van gerenommeerde merken. Zo werken wij onder andere met de merken Maria Nilla, Depot en Vitalitys. Dit zijn allemaal merken die luxe haarproducten aanbieden en die zich hebben bewezen op de internationale markt. De beste kappers gebruiken natuurlijk alleen topproducten. Wilt u meer informatie over de diensten van kapper Monique’s Hairfashion in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk en Ouderkerk? Of wilt u van goed advies worden voorzien? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0180 514 589 voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Openingstijden


 • MA
  09:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 20:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken