Visagiste Krimpen aan den IJssel

Home » Visagiste Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een visagiste in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dan biedt Monique’s Hairfashion wellicht de behandelingen waarnaar u op zoek bent. Een kapperszaak die u ook kunt inschakelen voor visagie? U leest het goed! Bij Monique’s Hairfashion bieden wij jarenlange ervaring in het kappersvak en het visagie-vak. Bij ons kunt u naast het knippen, stylen en kleuren van uw haar, ook terecht voor diverse andere behandelingen, zoals visagiebehandelingen.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

BRUIDSMAKE-UP EN FEESTMAKE-UP BIJ PROFESSIONELE VISAGISTE NABIJ KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Bij Monique’s Hairfashion werkt een creatief, gezellig en vakkundig team. Wij werken uitsluitend met topproducten van diverse gerenommeerde merken. Heeft u een bruiloft of ander feest op de planning staan? Bij Monique’s Hairfashion in de omgeving van Krimpen aan de IJssel werkt een goede visagiste die uw wensen waarborgt. Zo kunt u terecht voor:

KENNIS, CREATIVITEIT EN ERVARING

Kennis, creativiteit en ervaring: dat is wat een professionele kapper nodig heeft om zich te kunnen onderscheiden in het kappersvak. Bij Monique’s Hairfashion bieden we het allemaal. Wij knippen, stylen en kleuren al jaren dames, heren en kinderen. Daarnaast leveren wij in de omgeving van Krimpen aan den IJssel ook al jarenlang professionele visagie door een professionele visagiste. Bij ons kunt u heerlijk ontspannen én genieten van de gezelligheid. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u het wel eens een keertje proberen? Bel naar 0180 514 589 en maak een afspraak!

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion