Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Haarverlenging Capelle aan den IJssel


Voor haarverlenging komt u naar Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Capelle aan den IJssel. Wij zijn een professionele kapsalon die naast knippen, stylen en kleuren ook diverse andere diensten aanbiedt. Bij ons kunt u dus terecht voor haarverlening, maar u kunt ons ook inschakelen voor een speciale keratine behandeling voor uw haar. Wilt u uw complete look laten verzorgen omdat u een feestje heeft? Dan kan Monique’s Hairfashion zelfs uw haar én make-up verzorgen!

Haarverlening bij een professional in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Bent u uw haren al lang aan het laten groeien maar wil het toch niet tot de gewenste lengte komen? Dan is haarverlenging wellicht iets voor u. Maar dat doet u natuurlijk alleen bij een echte professional. Bij Monique’s Hairfashion, nabij Capelle aan den IJssel, hebben wij niet alleen ruime ervaring met het knippen, stylen en kleuren van haar, maar ook met het plaatsen van extensions of haarverlenging. Daarbij maken wij gebruik van de haarmatten van Balmain. Wij weten wat er mogelijk is bij uw type haar en we kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies.

Op zoek naar een cadeautje?

Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeautje? Misschien weet u wel iemand die graag haarverlenging zou willen in de buurt van Capelle aan den IJssel. Monique’s Hairfashion heeft daarover nagedacht; daarom bieden wij de cadeaubon. De prijs van de cadeaubon kunt u zelf bepalen. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Monique’s Hairfashion? Neem contact met ons door even te bellen naar 0180 514 589.

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 17:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion