Haarverlenging Capelle aan den IJssel

Home » Haarverlenging Capelle aan den IJssel

Voor haarverlenging komt u naar Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Capelle aan den IJssel. Wij zijn een professionele kapsalon die naast knippen, stylen en kleuren ook diverse andere diensten aanbiedt. Bij ons kunt u dus terecht voor haarverlening, maar u kunt ons ook inschakelen voor een speciale keratine behandeling voor uw haar. Wilt u uw complete look laten verzorgen omdat u een feestje heeft? Dan kan Monique’s Hairfashion zelfs uw haar én make-up verzorgen!

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

HAARVERLENING BIJ EEN PROFESSIONAL IN DE OMGEVING VAN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Bent u uw haren al lang aan het laten groeien maar wil het toch niet tot de gewenste lengte komen? Dan is haarverlenging wellicht iets voor u. Maar dat doet u natuurlijk alleen bij een echte professional. Bij Monique’s Hairfashion, nabij Capelle aan den IJssel, hebben wij niet alleen ruime ervaring met het knippen, stylen en kleuren van haar, maar ook met het plaatsen van extensions of haarverlenging. Daarbij maken wij gebruik van de haarmatten van Balmain. Wij weten wat er mogelijk is bij uw type haar en we kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies.

OP ZOEK NAAR EEN CADEAUTJE?

Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeautje? Misschien weet u wel iemand die graag haarverlenging zou willen in de buurt van Capelle aan den IJssel. Monique’s Hairfashion heeft daarover nagedacht; daarom bieden wij de cadeaubon. De prijs van de cadeaubon kunt u zelf bepalen. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Monique’s Hairfashion? Neem contact met ons door even te bellen naar 0180 514 589.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion