Herenkapper nabij Krimpen aan den IJssel

Home » Herenkapper nabij Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een goede heren kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Breng dan eens een bezoekje aan Monique’s Hairfashion. Onze kapsalon is gevestigd in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel. Het professionele team van Monique’s Hairfashion knipt heren, dames en kinderen voor een scherpe prijs. Daarbij leveren wij als kapper nabij Krimpen aan den IJssel altijd de beste kwaliteit en service.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

HEREN EN DAMES KAPPER IN DE REGIO KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Een kapper van Monique’s Hairfashion, dicht bij Krimpen aan den IJssel, staat altijd voor u klaar in onze kapsalon. Wij werken bijvoorbeeld als heren kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Heren kunnen bij ons terecht voor verschillende behandelingen, waaronder:

  • Knippen;
  • Gordi boldi of tondeuse;
  • Klassiek baard scheren met open mes.Bij Monique’s Hairfashion werken wij niet alleen als heren kapper, ook dames en kinderen zijn bij onze kapsalon in Krimpen aan de Lek, niet ver van Krimpen aan den IJssel, van harte welkom. Wilt u uw haren alleen laten knippen? Dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw haren te laten kleuren of stylen. Wij verzorgen uw complete look. Bij Monique’s Hairfashion geven we iedereen voldoende aandacht en we hebben maar één doel: u moet enthousiast en tevreden de deur uitgaan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u geknipt worden door een goede heren kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Maak dan een afspraak. Dat kan online of door te bellen naar 0180 514 589. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze kapsalon in de buurt van Krimpen aan den IJssel!

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion