ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ DÉ KAPPER IN KRIMPEN AAN DE LEK

Home » Online afspraak maken kapper Krimpen aan de Lek

Voor een knipbeurt kunt u eenvoudig online een afspraak maken bij dé kapper in Krimpen aan de Lek: Monique’s Hairfashion. Moeten enkel de puntjes eraf of heeft u grootse plannen? Laat het ons weten en wij zorgen voor het kapsel waarmee u stralend voor de dag komt.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

EENVOUDIG ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ DE BESTE KAPPER VAN KRIMPEN AAN DE LEK

Tegenwoordig regelen we bijna alles eenvoudig online, zo ook het maken van een afspraak bij de beste kapper van Krimpen aan de Lek. Of u nu uw haar wilt kleuren, een bruidskapsel wilt uitproberen of geïnteresseerd bent in hairextensions: u bent van harte welkom bij Monique’s Hairfashion. Een enthousiast en professioneel team staat voor u klaar. Ook voor persoonlijk advies brengt u een bezoek aan onze kapsalon in Krimpen aan de Lek.

LUXE HAARPRODUCTEN VOOR EEN STRALEND KAPSEL

Binnen onze kapsalon werken we enkel met hoogwaardige producten. Zo laten we u graag kennismaken met het Zweedse merk Maria Nila. Herenkapsels werken wij af met producten van DEPOT. Hairloxx Professional is het merk voor onze hairextensions. Door online een afspraak te maken bij onze kapper in Krimpen aan de Lek, kunt ook u deze geweldige producten uitproberen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Van maandag tot en met zaterdag zijn de deuren van onze zaak geopend. Belt u liever met dé kapper in Krimpen aan de Lek, in plaats van dat u online een afspraak gaat maken? Ook dat kan! U bereikt ons via 0180 514 589.

man haar knippen

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion