Persoonlijk advies

De beste producten

100% tevredenheid

Online een afspraak maken bij dé kapper in Krimpen aan de Lek


Voor een knipbeurt kunt u eenvoudig online een afspraak maken bij dé kapper in Krimpen aan de Lek: Monique’s Hairfashion. Moeten enkel de puntjes eraf of heeft u grootse plannen? Laat het ons weten en wij zorgen voor het kapsel waarmee u stralend voor de dag komt.

Eenvoudig online een afspraak maken bij de beste kapper van Krimpen aan de Lek

Tegenwoordig regelen we bijna alles eenvoudig online, zo ook het maken van een afspraak bij de beste kapper van Krimpen aan de Lek. Of u nu uw haar wilt kleuren, een bruidskapsel wilt uitproberen of geïnteresseerd bent in hairextensions: u bent van harte welkom bij Monique’s Hairfashion. Een enthousiast en professioneel team staat voor u klaar. Ook voor persoonlijk advies brengt u een bezoek aan onze kapsalon in Krimpen aan de Lek.

Luxe haarproducten voor een stralend kapsel

Binnen onze kapsalon werken we enkel met hoogwaardige producten. Zo laten we u graag kennismaken met het Zweedse merk Maria Nila. Herenkapsels werken wij af met producten van DEPOT. Hairloxx Professional is het merk voor onze hairextensions. Door online een afspraak te maken bij onze kapper in Krimpen aan de Lek, kunt ook u deze geweldige producten uitproberen.

Maak direct een afspraak

Van maandag tot en met zaterdag zijn de deuren van onze zaak geopend. Belt u liever met dé kapper in Krimpen aan de Lek, in plaats van dat u online een afspraak gaat maken? Ook dat kan! U bereikt ons via 0180 514 589.

Openingstijden


 • MA
  13:00 - 17:30
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 20:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  08:30 - 20:30
 • ZA
  07:30 - 12:30
 • ZO
  Gesloten
Afspraak maken
Afspraak maken
Moniques Hairfashion