Bruidsarrangement Krimpen aan de Lek

Home » Bruidsarrangement Krimpen aan de Lek

Monique’s Hairfashion biedt een compleet bruidsarrangement aan in de salon in Krimpen aan de Lek. We zijn dan wel een kapsalon, maar verzorgen ook graag uw visagie. Tijdens een proefsessie in onze salon nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Neem gerust een foto van uw jurk of boeket mee, dan zorgen wij ervoor dat uw kapsel en make-up hier perfect bij aansluiten. Maak vandaag nog een afspraak.

  • Persoonlijk advies
  • De beste producten
  • 100% Tevredenheid
trimmen baard

WELK BRUIDSARRANGEMENT VAN ONZE SALON IN KRIMPEN AAN DE LEK KIEST U?

Aan de hand van uw wensen en budget kiest u het bruidsarrangement bij onze salon in Krimpen aan de Lek dat hierbij aansluit. Graag zetten we de verschillende bruidsarrangementen voor u op een rijtje:

  • Bruidsarrangement haar

Inclusief haarstylingsadvies, proefkapsel en eventueel benodigd materiaal. Op de grote dag verzorgen we uiteraard het bruidskapsel en werken we het kapsel bij met speciale haarlak.

  • Bruidsarrangement visagie

Inclusief wenkbrauwen epileren, make-up advies, proef make-up en eventueel benodigd materiaal. Op de grote dag epileren we uw wenkbrauwen en verzorgen we uiteraard de bruidsmake-up.

  • Bruidsarrangement compleet

Al het bovengenoemde in één pakket.

Wist u dat deze arrangementen ook te boeken zijn wanneer u bijvoorbeeld een gala of andere feestelijke gelegenheid op de planning heeft staan? Zo weet u zeker dat u er altijd schitterend uitziet.

man haar knippen
trimmen baard

MAAK EENVOUDIG ONLINE EEN AFSPRAAK

Weet u al wanneer de grote dag gepland staat? Maak eenvoudig online een afspraak of bel naar 0180 514 589 voor een bruidsarrangement in onze zaak in Krimpen aan de Lek. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze kapsalon.

MAAK KENNIS MET GAIJES

GAIJES is het merk van de haarproducten die wij in onze salon te Krimpen aan de Lek gebruiken bij het knippen van heren. Deze lijn bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn voor het haar en de baard. Voor elke veeleisende man is er een passend product.

producten kapper
haarproducten

Bekijk onze Instagram

Moniques Hairfashion